ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Το Ιδιωτικό ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (ikep.gr) λειτουργεί στο Μαρούσι από το 1986 παράλληλα ως γραφείο διεκπεραιώσεων και ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ.

Λόγω της αυξημένης αποδοχής που έτυχαν οι υπηρεσίες του ιδιωτικού μας ΚΕΠ αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ανεξάρτητη επιχείρηση με σκοπό την πληρέστερη και σωστότερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ο υπεύθυνος της ΚΕΝΤΡΟΥ είναι τώρα ο Ιωάννης Μπουγατσάς Μηχανολόγος Μηχανικός εξειδικευμένος στην έκδοση αδειών λειτουργίας όλων των επαγγελμάτων όπως και αδειών υγειονομικού ενδιαφέροντος, με εμπειρία σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες λόγω φύσης της εργασίας, βοηθούμενος από τον Απόστολο Μπουγατσά ιδρυτή του γραφείου διεκπεραιώσεων απο το 1986 πτυχιούχος Οικον. Πανεπιστημίου Πειραιώς ο οποίος έχει εργασθεί στην IBM Καναδά & στην GOODYEAR Ελλάδος σαν στέλεχος οικονομικού & τεχνικού τμήματος αντίστοιχα

Το κέντρο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου και λειτουργεί από 10:00 -14:00 και από 18:00- 21:00 καθημερινά και Σάββατο από 10:00-14:00. Στοχεύουμε στο να ξεκαθαρίσουμε τις σχέσεις των πολιτών με τις Δημόσιες Υπηρεσίες ώστε να υποχρεώσουμε τους δημόσιους υπαλλήλους να υποστηρίζουν τα συμφέροντα του πολίτη και όχι του κράτους και να εκμεταλλευτούμε τα παράθυρα του νόμου για αυτούς που δεν έχουν τα μέσα ή την γνώση.

Παράλληλα στοχεύουμε να βοηθούμε τους ανήμπορους συμπολίτες μας (τους ηλικιωμένους, κάποιες φορές και χωρίς κόστος)για να διεκπεραιώσουν τα δίκαια αιτήματα τους στις διάφορες υπηρεσίες κρατικές και μη, αποτελεσματικά και γρήγορα λόγω της εμπειρίας μας.

Τα παράθυρα των νόμων , όπως τα ονομάζουν πολλοί που δεν θα πρέπει να είναι παράθυρα , αλλά πόρτες για όλους μας να περνάμε μέσα απρόσκοπτα είναι αυτά που θα ανοίξουμε για εσάς. Να διεκδικούμε τα αυτονόητα από τις δημόσιες υπηρεσίες, αντί να χρειαζόμαστε ειδικούς επί ειδικών για να κάνουμε την δουλειά μας.

Το δε τμήμα θελημάτων (εξυπηρέτηση στο χώρο σας)οργανώνεται έτσι ώστε να μπορεί να διεκπεραιώνει όλες τις υποθέσεις των πολιτών που δεν θέλουν να μετακινηθούν ή δεν επιθυμούν να περιμένουν σε ουρές π.χ. ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΥΔΑΠ, ΙΚΑ και άλλα Ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και Αγορές ειδών πρώτης ανάγκης, Διανομή φαγητού, αγορά σιγαρέτων και όλων των καθημερινών δραστηριοτήτων.

Ενημερωνόμαστε καθημερινά για όλες τις αλλαγές που γίνονται οριζόντια και κάθετα τόσο από κρατικούς φορείς όσο και από περιφέρειες και τοπική αυτοδιοίκηση

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: Μπουγατσάς Ιωάννης
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: Μπουγατσάς ΙωάννηςΜηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε